Bli skidinstruktör i La Tzoumaz

Få den ultimata säsongsupplevelsen i La Tzoumaz

Bli skidinstruktör i La Tzoumaz

Nu har du chansen att bli instruktör i La Tzoumaz! Fantastisk pudersnö, höga toppar och en hel säsong av skidåkning är anledningen till att alla åker till Schweiz. Det är ingen slump att skidåkare från hela världen har detta unika alpland överst på sin bucketlist. Nu har du chansen att göra detta till ditt winter wonderland under en hel säsong i La Tzoumaz! Som en del av skidområdet “4 vallées” erbjuder La Tzoumaz ett stort utbud av vintersportaktiviteter.

Du befinner dig i den världsberömda skidorten Les 4 Vallées, som är en av Schweiz största skidorter. Les 4 Vallées förbinder destinationerna Verbier, Nendaz, Thyon, Veysonnaz, Bruson och naturligtvis La Tzoumaz. Alla destinationer är lättillgängliga via liftsystem och området erbjuder några av de bästa och mest varierade terrängerna i världen. Du kan också åka skidor från La Tzoumaz till Verbier!

La Tzoumaz är en känd skidort för familjer, vilket skapar fantastiska möjligheter för en säsong med goda jobbmöjligheter som instruktör. Läs mer om våran level 1+2 skidinstruktörskurs i La Tzoumaz.

LIVET SOM SKIDINSTRUKTÖR

Av goda skäl är Schweiz en av de mest eftertraktade skiddestinationerna för både nya och erfarna skidlärare. De schweiziska alperna erbjuder några av de bästa skidåkningen i världen, både i backen och offpist. Detta är särskilt tydligt i skidorten 4 Vallées, som är känd för sin fantastiska offpistterräng. Det är ingen slump att det har varit värd för Freeride World Tour-finalerna i flera år!

Eftersom Schweiz är mycket eftertraktat och tar emot en betydande mängd rika kunder är det ett av de bästa ställena att lära av erfarna instruktörer och kickstarta din skidlärarkarriär. Som nycertifierad instruktör får du vanligtvis mellan 20-27 CHF i timmen, vilket är betydligt högre än någon annanstans. Om du planerar att göra karriär av skidåkning är det här the place to be!

FAKTA

  • Skidområdet: 410 km pist i 4 Vallées
  • Nästan 100 liftar
  • Fallhöjd: 1400-3328 m
  • Varierad terräng
  • Paradis för offpiståkare
  • Möjlighet att åka heli-skiing

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig