Bli skidinstruktör i Nendaz

Hjärtat av "4 Vallées"

Bli skidinstruktör i Nendaz

Nu har du chansen att bli instruktör i Nendaz! Fantastisk pudersnö, högsta toppar och en hel säsong av skidåkning är anledningen till att alla åker till Schweiz. Det är ingen slump att skidåkare från hela världen har detta unika alpland överst på sin bucketlist och nu har du chansen att göra detta till ditt winter wonderland under en hel säsong i Nendaz! Som hjärtat av skidregionen 4 Vallées erbjuder Nendaz ett stort utbud av vintersportaktiviteter och kabelanslutning till den högsta toppen Mont Fort.

Vi är stolta över att kunna presentera en unik vintersäsong, där du kombinerar arbete och lek under hela säsongen. Du kommer att bo i Nendaz, som ligger mitt i hjärtat av den världsberömda skidorten 4 Vallées, en av Schweiz största skidorter som erbjuder några av de bästa och mest varierade terrängerna i världen. Vi erbjuder både skid– och snowboardkurser i Nendaz.

Livet som skidinstruktör

Av goda skäl är Schweiz en av de mest eftertraktade skiddestinationerna för både nya och erfarna skidlärare. De schweiziska alperna erbjuder några av de bästa skidåkningen i världen, både i backen och offpist. Detta är särskilt tydligt i skidorten 4 Vallées, som är känd för sin fantastiska offpistterräng. Det är ingen slump att det har varit värd för Freeride World Tour-finalerna i flera år!

Eftersom Schweiz är mycket eftertraktat och tar emot en betydande mängd rika kunder är det ett av de bästa ställena att lära av erfarna instruktörer och kickstarta din skidlärarkarriär. Som nycertifierad instruktör får du vanligtvis mellan 20-27 CHF i timmen, vilket är betydligt högre än någon annanstans. Om du planerar att göra karriär av skidåkning är det här platsen att vara!

FAKTA

 

  • Varierad terräng (41% medel, 54% avancerat och 5% expert)
  • 400 km pist i 4 Vallées
  • Mont Fort högsta topp – 3328 m
  • 82 liftar
  • Terrängpark

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig