Niseko

Glöm inte att packa med snorkeln!

Åk på din drömresa – skidresa till Niseko

Niseko är ett fantastiskt skidresort där du garanterat får en skidresa utöver det vanliga, otroliga kulinariska upplevelser och en smak på den japanska kulturen. Nu har du chansen att åka på skidresa till Niseko där vi tar hand om allt det praktiska!

En skidresa till Japans mytiska skidområde som, i skidvärlden, är känt för att ha världens bästa, torraste Champagne Powder. Få har upplevt det, men alla med en kärlek till skidresor har hört talas om det.

Niseko är med andra ord ett unikt ställe som alla snö- och offpistälskare bör uppleva!

Högsta höjd

Lägsta höjd 255 m

Pistkilometer

Blå pister: 22,4km
Röda pister: 18,2km
Svarta pister: 10,2km
Antal pister i allt: 60
Park: 1
Kvällsåkning: ja

Liftar

Ankarlift: 1
Sittlift: 26
Gondol: 4

Skidåkningen i Niseko

Beliggande på Hokkaido halvön med en panoramautsikt över den aktiva vulkanen Mt Yotei ligger Niseko. Med över 15 meter snö i genomsnitt per säsong är det oändliga möjligheter för att uppleva pister och offpist i världsklass.

Nisekos skidområde ligger ut mot havet som är en av anledningarna av det enorma snöfallet varje år. Det här bidrar givetvis också till en vacker utsikt när man åker nerför berget.

Med liftkortet får du tillgång till alla liftar som tar dig upp till 4 olika områden som är jämt fördelade över alla nivåer. De mindre erfarna åkarna får också en unik möjlighet att uppleva den fantastiska snön så att alla i familjen kan få en bra upplevelse.

Om du vill ha annat än bara skidåkning på din skidresa så kan du ta en guidad tur på berget och uppleva områden som de lokala känner igen.

Skidskolan

Skidskolan i Niseko är både känd och eftertraktad bland världens alla instruktörer för att det är de bästa av de bästa som får komma dit och undervisa. Med en skidresa med Snowminds kommer våra instruktörer att hjälpa dig på vägen oavsett nivå.

Kulturell upplevelse

Niseko är inte bara känt för dess legendariska skidåkning, men även den japanska kulturen. Du kan byta ut dina pommes mot sushi och nudlar på berget. Prova sushin på Hilton hotellet där kockarna står och tillreder all sushi du kan tänka dig att äta av den allra bästa kvalitén.

Om du vill ha lite avslappning efter en dag på berget så åk till en av de naturliga varma källorna som finns nedanför Mt Yotei.

Niseko ger dig också möjligheten att uppleva lokal, japansk aprésski som i de flesta fall betyder karaoke.

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig