Skidresa till Revelstoke

Puder paradis i British Columbia

Upplev en snöfylld skidresa till Revelstoke, som kommer att toppa alla dina tidigare upplevelser i pudret!

Grundat 2007 så skapade Revelstoke sig ett namn grundat i sin omfattande terräng, otroliga snöfall och “Champagne Powder”. Revelstoke är på god väg att bli det bästa skidresortet i Kanada. Med hela 93% av pisterna som är röda och svarta så kan man lugnt säga att Revelstoke är en av de bästa skidorterna för äventyrslystna, snöhungriga skid- och snowboardåkare. Nu hjälper vi på Snowminds dig att planera din nästa skidresa till Revelstoke!

Höjd

Lägsta skidterräng 512 m

Pistkilometer

Blå pister: 16 km
Röda pister: 18 km
Svarta pister: 21 km

Antal pister: 40
Parker: 3

Liftar

Sittliftar: 5
Gondoler: 2

Offpist skidresa i världsklass

Revelstoke kan med sin enorma skidterräng vara stolta över att ha ett av de största skidområden i Kanada. Detta framhäver också de grymma möjligheter som finns för offpist åkning. Eftersom 93% av pisterna i Revelstoke är till avancerade skidåkare, så är det inte riktigt ett område för nybörjare. Det finns självklart utmärkta möjligheter för att nybörjare ska ta sig runt berget, men det är inte den primära målgruppen.

Revelstoke erbjuder fantastisk “Champagne Powder” snö som de i genomsnitt får mellan 9-14 meter per år. Det ger de optimala förhållandena till att hikea efter orörda områden i offpisten. 20 minuters hike från Stoke Chair liften hittar du North Bowls, som har oändliga offpist möjligheter.

Revelstoke ger dig också möjligheten för att prova legendarisk heli-skiing, vilket var exakt så området blev utforskat innan resortet var grundat.

Charmig, lokal skidskola

Revelstoke erbjuder med sin skidskola, som ligger djupt i Revelstoke Nationalpark, en mysig och charmig stämning då den är lokalt grundad. Våra Snowminds instruktörer tar hand om dig på plats.

Äkta lokal, kanadensisk vibe

Revelstoke är känt för sina äkta lokala kanadensiska vibes! Revelstoke var i många år känt för sina sågverk, så det är en klassisk kanadensisk arbetarby vilket präglar byn och dess stämning. En skidresa till Revelstoke kommer utan tvekan att ge dig en autentisk skidupplevelse.

Sväng förbi Regent Inn’s 112 restaurang och smaka en av de bästa köttbitarna, som är lokalt från Revelstoke.

Ska du med? Champagne Powder paradis i Revelstoke

Vill du uppleva en snöfylld skidresa till Revelstoke, som kommer att slå alla dina tidigare upplevelser i pudersnön? Så åk på skidresa med Snowminds till Revelstoke! Vi garanterar att du inte blir besviken. Du får massor av kanadensiskt “champagne powder”, endlösa offpist möjligheter och en autentisk upplevelse i ett av de mest berömda offpist skidresort i världen!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig