Skidresa till Whistler Blackcomb

När det inte är möjligt att kompromissa

Skidresa till Whistler Blackcomb

Till skidentusiasten, som inte vill kompromissa med semestern både för berget och byn. Whistler Blackcomb är Nordamerikas No.1 skidresort, som är världskänt som OS-byn i  British Columbia. Whistler erbjuder en exklusiv skidresa till dig och hela familjen. Här kan du uppleva riktig vintermagi!

Högsta topp

Lägsta punkt 653 m

Pistkilometer

Gröna pister: 46km
Blåa pister: 138km
Svarta pister: 68km

Antal pister: 200+
Parker: 5

Liftar

Skidområdet i Whistler Blackcomb

Med över 200 pister, tre glaciärer, 16 alpine bowls och 5 freestyle parker till både nybörjaren och den avancerade åkaren är bara några orsaker varför Whistler Blackcomb erbjuder legendarisk skidåkning. Whistler Mountain och Blackcomb Mountain utgör tillsammans skidområdet och gör det till Kanadas största. De två bergen är sammankopplade genom en av världens längsta gondoler, “Peak 2 Peak” som har en fantastisk utsikt över bergen och byn.

Om du vill prova offpist så finns det fantastisk terräng till detta med massor av torr, djup pudersnö. Prova området “Booterville” som är en gömd pärla på Blackcomb Mountain.

 

Olympisk guldmedalj standard

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att åka skidor tillsammans med en OS- guldmedaljör? Whistler Blackcombs skidskola ger dig möjlighet för detta! Du kan också tryggt lämna dina barn på skidskolan, där våra Snowminds instruktörer finns att hjälpa till på alla nivåer. Vi kan därmed också garantera dig bra undervisning för hela familjen.

Rings of fire

I Whistler Blackcomb kommer du att uppleva en skidresa i ett unikt året-runt resort och tidigare OS-by som erbjuder många unika upplevelser. Här kan du bland annat se Whistler Blackcomb Fire & Ice show där skid- och snowboardåkare hoppar genom ringar av eld. Eller varför inte åka snöskoter efter du har tagit av dig pjäxorna för dagen. Det finns många möjligheter för en rad olika aktiviteter när du inte åker skidor!

Efter en lång dag i backen kan du gå förbi Longhorns Saloon & Grill på botten av berget och ha en klassisk kanadensisk afterski.

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig