Bli skidinstruktör i Hakuba

Bli skidinstruktör i Hakuba

Bli skidinstruktör i Hakuba! I hjärtat av Japans “Alper” ligger Hakuba, där själva bergslandskapet är unikt och spektakulärt. Här hittar du en kombination av skidåkning i världsklass och liftar med utmärkta faciliteter, bara tre timmars bilresa från huvudstaden Tokyo. Hakuba har också varit i fokus för vinter-OS för år sedan, då grenarna störtlopp och backhoppning hölls i det området. Generellt sett borde området stå på alla skid- och snowboardåkares bucketlist – det måste helt enkelt upplevas!

SKIDSKOLAN I HAKUBA

Vår skidskolepartner i Hakuba är “Evergreen Ski School“. Skidskolan har funnits i snart 20 år och består av cirka 130 instruktörer. Evergreen har haft ett internationellt varumärke sedan 2014, så du kommer att ingå i ett starkt och hjälpsamt internationellt team som ser till att du får ut det mesta av din säsong!

LIVET SOM SKIDINSTRUKTÖR I HAKUBA

När du anländer till Hakuba kommer du att upptäcka att området passar alla nivåer. Hakuba är miljön för inte mindre än 10 olika skidorter, där det finns något för alla! Området har allt från långa pister, branta pister, puckelpister och givetvis gott om ny pudersnö.

Oavsett om du gillar djup puderskidåkning, lokala varma källor, karaokebarer eller något helt annat, har Hakuba Village lite av allt. Byn har ett brett utbud av japanska och västerländska restauranger och barer, så det finns plats för alla. Med japanska mått mätt har Hakuba några av de bästa afterski-underhållningen.

Nu kan du bli skidinstruktör i Hakuba tillsammans med Snowminds, genom att delta på våran 3 veckors skidinstruktörskurs!

FAKTA

  • 10 resort
  • 11 meters snöfall årligen
  • 1831 meter högt
  • 135 liftar
  • Over 200 pister på berget
  • 133 km pist med några av de längsta pisterna i Japan

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig