Bli skidinstruktör i Madarao

DESTINATIONEN

Bli skidinstruktör i Madarao! Madarao är platsen för dig som vill ha lite av allt. Lokalbefolkningen kallar platsen för “honshus dolda pärla” – och inte utan anledning! Området erbjuder skidåkning för alla smaker. Även om området var värd för den första Freestyle-skidtävlingen och bara ligger 2,5 timmar från Tokyo, är platsen fortfarande mindre känd än de omgivande områdena som Nozawa Onsen och Myoko Kogen. Du får en äkta japansk upplevelse i ett litet lokalsamhälle, och ett genomsnittligt snöfall på 14 meter säkerställer att du kan åka i orörd, bottenlöst puder.

SKIDSKOLAN

Skidområdet i Madarao har backar för alla nivåer. Här är 30 % av ytan för nybörjare, 35 % för erfarna och 35 % för experterna. Som en del av skidskolan får du uppleva att vara en plats som brinner för att lära ut och utveckla sina gäster – och detsamma gäller deras instruktörer. Du kommer att bli en del av ett starkt internationellt team och ändå få en äkta japansk upplevelse på en lokal skidskola.

BLI SKIDINSTRUKTÖR I MADARAO

Madarao erbjuder något för alla. Opistade backar med ny pudersnö, breda pistade backar, trädlöpar, snöparker – you name it, Madarao har det! Skulle du känna för att prova nya backar finns det otaliga andra skidområden i närheten som du kan utforska. På fritiden finns det goda möjligheter att utforska Madaraos bakland och smaka på det berömda japanska pudret. Behöver du en paus från livet som skidlärare på helgen kan du ta snabbtåget till Tokyo, och 2,5 timmar senare befinner du dig mitt på stadens pulserande gator.

Nu har du chansen att bli skidinstruktör i Madarao genom att delta på våran 3 veckors skidinstruktörskurs!

FAKTA

  • 1382 meter högt
  • 60% opistade backar
  • 13 liftar
  • 2,5 timme med snabbtåg till Tokyo
  • Hot springs
  • Genomsnitt 14 meters snöfall per säsong

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU