Bli instruktör i Teine

Upplev JaPOW!

Skidsäsong i Teine

Utan tvekan har Teine det bästa läget om du letar efter storstadsliv, japansk kultur och en olympisk resort. Teine ligger på norra ön, Hokkaido. Staden Sapporo, som är Hokkaidos huvudstad, ligger bara 15 km från berget och har en befolkning på 2 miljoner. Teine består av två berg, det ena är höglandsområdet som består av toppen av berget, det andra är Olympia-zonen som finns vid foten av berget. Det är en skidort som utnyttjar naturen fullt ut. Teine måste upplevas!

Destinationen

När du anländer till Teine kommer du att upptäcka att området täcker alla nivåer. Här är 30 % av ytan för nybörjare, 40 % för erfarna och 30 % för experterna. Skidskolan har en egen skidpark som du kommer att trivas med när du undervisar. Trots att berget ligger ett stenkast från Sapporo kommer du fortfarande att uppleva en autentisk och lokal skidskola, varför du i Teine får både och – storstadsupplevelsen i kombination med äkta japansk kultur. Berget var värd för vinter-OS 1972 och lockar många turister från hela världen varje år.

Livet som instruktör

Oavsett om du gillar djup puderskidåkning, lokala varma källor, karaokebarer eller något helt annat, erbjuder Teine en fantastisk kulturell upplevelse. Resortens många alternativ och läge gör det möjligt att ta en dagsutflykt till en av Japans mest kända städer, Sapporo, eller åka runt till något av de många andra omgivande skidområdena, som Kiroro och Niseko. Bara fantasin sätter gränserna! Sapporo håller också en isfestival varje år, dit folk från hela världen strömmar till. Ice Festival visar upp den högsta nivån av isskulpturer som du inte hittar någon annanstans i världen. Som en bonus är Sapporo även känt för att skapa Japans signaturöl, Sapporo Beer, som är den äldsta i landet och som du hittar överallt i Japan.

Fakta

  • 1023 meter högt
  • 10 liftar
  • 30 min till Sapporo
  • Hot springs
  • Japansk storstad i närheten

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig