Bli skidinstruktör i Cardrona

Jobba i den södra hemisfären

Bli skidinstruktör i Cardrona

 

Om du vill bli skidinstruktör i Cardrona så är det en riktigt bra destination, med en mängd fängslande kvaliteter som lockar besökare från hela världen. Närbeläget Wanaka, presenterar denna ort ett urval av boendealternativ och rekreation som garanterar en oförglömlig vistelse. Med ett terräng så varierat som det är omfattande, tilltalar Cardrona skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer av skicklighet, medan en harmonisk mix av naturligt snöfall och toppmodern snöteknik garanterar oslagbara förhållanden under vintersäsongen.

Det som särskiljer Cardrona är dess exceptionella möjligheter till nattskidåkning, vilket förlänger glädjen över skidåkning långt in på natten. När solen sjunker under horisonten väcks backarna till liv med förtrollande belysning och erbjuder en unik och förtrollande twist på den traditionella skidåkningsupplevelsen. Denna orts panorama, som omfattar de hisnande vyerna över Southern Alps och den fridfulla Cardrona Valley, tillför en extra njutning till varje åk.

Jobba som skidinstruktör i Cardrona

Känd för sina moderna bekvämligheter och enastående service välkomnar Cardrona varmt familjer som söker ett fördjupat snöäventyr. Ortens särskilda familjevänlighet inkluderar dedikerade inlärningszoner som tillgodoser blivande skidåkare i alla åldrar. Kunniga instruktörer och skräddarsydda lektioner säkerställer att alla, från nybörjare med stora ögon till erfarna entusiaster, kan förbättra sina färdigheter och njuta av bergens lekplats.

Utöver sina exceptionella erbjudanden inom skidåkning och snowboard, så huserar Cardrona en bredd av spännande evenemang och après-ski-njutningar, allt i bakgrunden av en livlig alpin atmosfär. Från livliga festivaler till mysiga sammankomster vid öppna spisen, så vaknar ortens stämning till liv när solen går ned över backarna. Personalen, fulla av erfarenhet och entusiasm, är engagerade i att erbjuda enastående gästupplevelser vid varje vändpunkt.

Om du ger dig ut på en resa som instruktör på Cardrona får du den fantastiska möjligheten att fördjupa dig i denna värld av prakt. Inte bara blir du en del av en sammanhållen gemenskap av snösportentusiaster, utan du kommer också att ha förstahandsåtkomst till ortens otaliga attraktioner och underverk. Din roll som instruktör kommer inte bara påverka de liv du undervisar, utan också ge dig en oöverträffad insidervy över allt det som Cardrona har att erbjuda.

Du har möjlighet att arbeta som erfaren instruktör i Cardrona. Har du ännu inte ditt instruktörscertifikat? Oroa dig inte – we got you! Gå med i vårt 10 veckor långa skidinstruktörskurs för level 1+2.

FAKTA

  • Ligger nära Wanaka
  • Höjdskillnad 462 m
  • Skidåkning mellan 1260 m – 1860 m
  • Kvällsskidåkning
  • 9 liftar
  • 40 km markerade pister
  • Säsong från juni – oktober
  • Utmanade terräng med 24% lätta pister, 49% medel och 47% svåra

Delta på 1, 2 eller 3 veckors skidcamp i mars⛷️

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU