Bli skidinstruktör i Grouse Mountain

Mixa skidåkning med storstadspuls

Bli skidinstruktör i Grouse Mountain

Norr om Vanouver, endast 15 minuter från Downtown, ligger “The Peak of Vancouver” Grouse Mountain. Från staden ser du kvällsbelysningen i backarna, och från backen ser du staden breda ut sig. Här kan alltså du få en säsong med den perfekta mixen av skidåkning och storstadspuls. Till Grouse Mountain kommer besökare året runt för att ta del av alla de aktiviteter som berget bjuder på. Du kan till exempel hälsa på Grizzlybjörnar! Som skidlärare på Grouse Mountain är det såklart skidåkningen som är det viktigaste och här finner du åkning som kan utmana åkare på alla nivåer.

Skidskolan i Grouse Mountain

Som instruktör på Grouse Mountain arbetar du en verkligt internationell miljö.  Tack vare närheten till storstaden Vancouver så lockas besökare från hela världen till berget. Som instruktör kommer du med andra ord få möjlighet att både instruera lokalbefolkningen och internationella gäster. Skidskolan är en av de äldsta i Nordamerika och instruktörerna som arbetar på skolan kommer även de från olika platser runt om i världen.

Livet som skidinstruktör i Grouse Mountain

 

Att jobba på Grouse Mountain handlar såklart först och främst om skidåkningen, men också närheten till metropolen Vancouver. Staden är känd för sitt rika kulturliv och matupplevelser. På Granville Island, en popular pärla både bland lokalbefolkningen och turister, hittar du massor av spännande mat och art shops i en cool industriell miljö. Stanley Park är populärt för promenad med utsikt över Stilla Havet. Om du gillar sport är ett besök på Rogers Arena för att heja fram Vancouver Canucks till seger en given kvällsaktivitet. Ett annat tips är att besöka några av de många mikrobryggerierna som finns spridda över staden, här kan smaka många spännande ölsorter! Som skidlärare på Grouse Mountain kommer du aldrig bli uttråkad och få möjlighet att bli “local” i en av Nordamerikas främsta städer – med andra ord det bästa av två världar!

Korta fakta

  • Totalt 384 fallhöjdsmeter
  • 26 välpreparerade pister
  • Kvällsåkning med utsikt över Vancouver
  • 86 hektar skidbar terräng
  • Längsta backe: 1 kilometer
  • 15 minuters till Downtown Vancouver
  • 2,5 meter snöfall per år
  • Högsta punkt 1250 meter

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU