BLI SKIDINSTRUKTÖR I MONT-SAINTE-ANNE

Åk skidor med utsikt över St Lawrence floden!

Bli skidinstruktör i Mont-Sainte-Anne

Bli skid- eller snowboardinstruktör i Mont-Sainte-Anne och upptäck ett unikt skiduniversum i Kanadas vackra natur och skidområde. Området är känt som platsen för några av de bästa skidåkningen i östra Kanada med spektakulär utsikt över Saint Lawrence-floden.

Berget erbjuder ett brett utbud av 73 kilometer backar som sträcker sig på båda sidor av berget. Detta bidrar till att göra Mont-Sainte-Anne till ett fantastiskt skidområde där du får uppleva fantastisk skidterräng! Backarna är lämpliga för alla, vilket också gör destinationen till ett utmärkt alternativ.

När du reser till Kanada är det lätt att bli förälskad i bergen, och det är förståeligt nog. Det finns trots allt massor av saker att göra. I Mont-Sainte-Anne kan du också ta en snöskotertur, prova hundsläde eller behålla skidorna på och åka ner bland träden, och på en bra dag prova på Kanadas berömda Champagne powder. Om du behöver mat eller dryck i centrum är det lätt att lösa eftersom du kan åka skidor genom byn, som en ski-in/ski-out.

SKIDSKOLAN

Mont-Sainte-Anne har ett trevligt team på skidskolan med cirka 150 instruktörer i blandade åldrar. Det är ett dynamiskt och hjälpsamt team med handledare som vägleder dig genom arbetet som instruktör. Skidinstruktörskursen är på engelska, med möjlighet att utveckla vissa franska språkkunskaper på vägen. Orten ligger i en fransktalande region, vilket innebär att de flesta lokalbefolkningen kommer att tala franska som förstaspråk. Du kommer att ingå i ett vänligt team som alla delar samma passion som du! Om du vill lära dig/förbättra din franska före säsongen har vi en skräddarsydd franskkurs som hjälper dig att integreras perfekt i denna fantastiska region.

LIVET SOM INSTRUKTÖR

Det råder en unik atmosfär på Mont-Sainte-Anne skidskola där alla erfarna instruktörer är redo att dela sin passion för skidåkning med dig. Under din säsong kommer det att finnas olika aktiviteter som skidskolan ansvarar för, det kan till exempel vara teknikträning, lektioner från dem själva och mycket mer.

FAKTA

  • 73 km pist
  • 9 liftat
  • Varierad terräng: nybörjare 21%, lätt-medel 46%, expert 33%
  • Utsikt över Saint Lawrence floden

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig