10 veckors onlinekurs i franska

Bli redo inför din säsong i Schweiz, Kanada eller Frankrike!

Lär dig franska med Snowminds

Ta chansen och gå vår onlinekurs i Franska! Ska du göra säsong i ett fransktalande land men är nervös inför att prata språket? Oroa dig inte, vi har en specialanpassad franskakurs som förbereder dig steg för steg inför din säsong som skid- eller snowboardinstruktör i de fransktalande resortsen – oavsett vilken nivå du är på nu! Kursen sträcker sig över 10-veckor, där du jobbar veckovis med varierat innehåll uppdelat i 10 moduler.

En säsong i vissa delar av Kanada, Schweiz eller Frankrike erbjuder en massor av spännande upplevelser, och att lära sig det franska språket är en del av det hela. Vårat team har gjort över 25 säsonger världen över och vi vet verkligen hur det är att börja arbeta på en skidskola där du behöver ha franskan till hands på din första arbetsdag. Det kan kännas förvirrande till en början, men vi vet att det är mer än bara möjligt att lära sig språket rent praktiskt när du kommit ut till din destination. Det är därför, i samarbete med tidigare instruktörer hos oss på Snowminds som vi har utvecklat en franskakurs specialiserad på de termer som du behöver när du ska jobba som skid- eller snowboardinstruktör. Vi tror att alla kan få en fördel genom att förbättra sina franska skills!

Vart som helst, när som helst

Den stora fördelen med denna kursen är att den ges online och då även flexibel för dig – vart som helst, när som helst. För alla Snowmindsinstruktörer så kommer kursen börja under hösten, så du har gott om tid till att lära dig fraser på franska. På detta sättet så blir du förberedd på bästa möjliga sätt inför din utbildning samt din kommande säsong.

  • Startdatum på kursen: flexibel
  • Varaktighet: 10 veckor (med möjlighet att fullgöra kursen antingen snabbare eller på längre tid)
  • Enkel åtkomst: Logga in (WEBBPLATS ELLER APP) på din dator, surfplatta eller telefon
  • Upprepa kursen så många gånger du vill!

 

Kursen är uppdelad på moduler vecka för vecka så du kan lära dig fraser och utveckla ditt ordförråd över tid samt få ut det mesta av kursen. Hur som helst, det är inga problem att göra färdigt kursen på kortare tid om du önskar!

DETALJER OM KURSEN

10 ONLINE MODULER

Franska kursen består av 10 online moduler. Du börjar första veckan med att lära dig grunderna som du behöver för att kunna göra en säsong som skid- eller snowboardinstruktör. Varje efterföljande vecka börjar du med en ny modul, som fokuserar på ett relevant ämne för dig som blivande instruktör. För exempel så kommer du få ta del av moduler som inkluderar undervisning för både vuxna och barn i relation till det franska språket. Där finns flertalet bra termer att ta med sig ut i pisten sedan när du ska hålla dina första lektioner.

LÄR DIG GENOM VIDEOS & LJUDFILER

Varje modul består av varierade uppgifter som genom videos samt ljudfiler och bilder, hjälper dig till att få den bästa inlärningen som möjligt. På detta sättet så kan du aktivt arbeta med fraser genom att lyssna på de om och om igen samt aktivt titta på videos som förstärker uppgifterna. Kursen fokuserar inte på att din franska ska bli grammatiskt korrekt, utan mer på att du ska lära känna språket. Därför, så kan det vara en bra idé att repetera vad som sades i varje ljudfil. Övning ger färdighet! 😉

VAR SOM HELST, NÄR SOM HELST

Kursen är utformad för att du ska kunna öva vart som helst, när som helst. Allt som krävs är en internetanslutning och dator, surfplatta eller smartphone. På så sätt kan alla delta oavsett studier eller arbete. Du kan också använda TalentLMS-applikationen för att använda på din Android- eller Apple-telefon.

GÖR ETT TEST EFTER VARJE MODUL

Varje modul avslutas med ett test. På det sättet så kan du se hur mycket du har lärt dig och om du har lärt dig tillräckligt för att gå vidare till nästa modul.

PRIVAT FACEBOOKGRUPP

Alla Snowminders som deltar på vår franskakurs kommer att bli inbjudan till vår privata Facebook-grupp under sommaren. Varje år har denna grupp varit väldigt uppskattad av alla våra instruktörer, då gruppens primära anledning är att motivera varandra och ge det franska språket extra fokus samt hjälpa varandra med de svårare uppgifterna.

SKID & SNOWBOARD DICTIONARY

Förutom själva kursen får du även en skid- och snowboardspecifik digital ordbok som du kan använda under träningen och under säsongen som referensbok. Ordlistan kan också laddas ner till din telefon, så att du enkelt kan ta den med dig.

Pris

Course Icon 10 Veckors Onlinekurs i franska

Course Icon Totalt pris: 2.000kr för Snowminds instruktörer (Normalpris: 2.395kr)

Course Icon Kontakta oss för att anmäla dig!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig