Bli skidinstruktör i Frankrike

Lär dig massvis på våran level 1 och 2 kurs i Tignes

BLI SKIDINSTRUKTÖR I TIGNES

Om du säger skidåkning i Frankrike, så säger du skidåkning i Tiges. Tignes är en av de största och mest utvecklade skidorterna i Frankrike, om inte världen. Med över 300 km backar, fantastisk freeride terräng och en livlig by är det ett drömmål för alla som är passionerade för snö och skidåkning.

Med Snowminds kurs i Tignes får du ett unik möjlighet att tillbringa din första säsong i mitten av en av de bästa skidorterna i Alperna. Det kombinerar ett omfattande utbildningsprogram för skidinstruktörer, med freeride- och freestyle-träning under en säsong där du kommer att utveckla din undervisning och färdigheter i snön mer än du någonsin kunde föreställa dig. Åh, och nämnde vi att Tignes är direkt kopplat till det legendariska Val-d’Isère? Jag tror inte att vi gjorde det, men det är det!

Notera! Denna kurs finns också som ett snowboardprogram.

EN VINTER I TIGNES

Att tillbringa hela säsongen i ett skidområde som Tignes ger dig möjlighet att få en upplevelse för livet. Som en del av kursen får du ett liftkort för hela säsongen, boende för hela vintern i centrala Tignes, cirka 300 timmars träning bestående av videoanalys, skidutveckling, freeride-träning från en tidigare Freeride World Tour-konkurrent, Freestyle-träning från en tidigare FIS World Cup Freestyle Skier, Race-utbildning, nivå 1 och 2 BASI-instruktörskvalifikationer och mycket mer. Kortfattat; med komfort i våra mycket erfarna tränare garanterar vi att detta blir ditt livs mest utvecklande skidupplevelse packad med high fives och skratt!

Programmet pågår under hela säsongen och kombinerar träningen med gott om tid för freeskiing. Det är en unik möjlighet att förbättra din skidåkning och lyfta den till en nivå som du bara kunde ha drömt om.

LIVET PÅ SÄSONG

I Tignes kommer du att bo mitt i byns centrum, tillsammans med dina kurskompisar. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av backar och offpist möjligheter.

Tignes byn är livlig med ett stort urval av barer, restauranger och aktiviteter på kvällen. Det är vad vi skulle kalla den perfekta skidbyn, där du kan kombinera ett livligt liv utanför backarna med grym terräng för skidåkning.

"När jag för första gången åkte till Tignes 2010 så var jag positivt överraskad av de oändliga möjligheterna för både pist- och offpiståkning. Det är inte för inget det är en sann skid-mecka och att några av världens bästa instruktörer kommer tillbaka år efter år."

- Christoffer Vorre, grundare av Snowminds

GRATIS ONLINE INFOMÖTEN

ANMÄLA DIG