USA

Jobba som skidlärare

 

 

Destinationen

 

 

I USA får du inte bara uppleva skidåkning och snowboardåkning i världsklass, utan också landet där bilarna, husen, måltiderna är större. USA är  också känt för sin fenomenala snö, höga berg, vänliga människor och imponerande natur. Till landet i väst har människor vallfärdat med stora drömmar i alla tider, med Snowminds kan du göra verklighet av drömmarna om grym skidåkning. Go big or go home!

 

 

 

 

 

 

Bergen

 

 

Kaliforninen erbjuder inte bara stränder och surf. I Lake Tahoe kan man istället åka på snö. Orten har stått värd för vinter OS och är en av staternas populäraste skidresemål. Detta är “California Dreaming” på 3000 meters höjd.

 

 

 

SKID- OCH SNOWBOARDLÄRARLIVET

 

 

Det bästa med Lake Tahoe är att det består av flera skidområden samlade på en liten yta. Du kan med andra ord lätt ta dig runt till de 14 områdena. Dessutom är Lake Tahoe beläget endast 3,5 timmar från San Fransisco och en kuststräcka ideal för roadtrips – en kort biltur i amerikanska mått mätt. Du har alltså möjlighet at komplettera din säsong med storstadspuls i San Fransisco och surfäventyr i Santa Cruz.

 

 

GRATIS ONLINE INFOMÖTEN

ANMÄLA DIG