Säsongsavslutning på Hawaii

Från vinterparadis till sommarparadis!

Säsongsavslutning på Hawaii

 

När man tänker på ett riktigt paradis, och ett ställe där solen alltid skiner, finns det en plats som nästan alltid nämns: Hawaii. Långt borta i Stilla havet, långt bort från världens bekymmer, ligger Hawaii – en magisk plats på jorden där öst möter väst! Det är ett naturparadis dit människor från hela världen åker för att komma bort, njuta av solen, surfa på vågor i världsklass, utmana naturen, dricka mai tai’s och coconut mojitos, snorkla eller dyka, simma med havssköldpaddor och så mycket mer. Det är nästan för bra för att vara sant. Men som tur är har du nu möjlighet att besöka öarna tillsammans med dina snowmindsvänner på en säsongsavslutning på Hawaii. 

 

Du kan följa med Snowminds till Hawaii – en möjlighet du kanske bara får en gång i livet. Det första året hade vi 68 snowminders med på resan, vilket bidrog till att göra den till en omedelbar klassiker. Det är rena mahalo! Kan du tänka dig ett bättre sätt att avsluta en lång och fantastisk vintersäsong i Kanada eller Japan än med ett episkt säsongsavslutningsevenemang med nya och gamla Snowminds-vänner på Hawaii? 

"Att gå från vinterparadiset till sommarparadiset är helt fantastiskt!"

- Rebecca, Snowminds instruktör

Program för säsongsavslutning

 

På Snowminds resa till Hawaii i slutet av säsongen får du chansen att själv uppleva vad “Aloha state-of-mind” handlar om, så gör dig redo för bra vibbar, på Hawaii-stil! Resan börjar i Kanada eller Japan efter skidsäsongen, där du och resten av Snowminds besättning flyger till O’ahu, mer känd som “The Gathering Place” med sina vackra sandstränder, brusande vattenfall, äventyrsupplevelser och färgstarka nattliv. 

 

Från det ögonblick du kliver av planet börjar resan som alla resor bör börja: med att bli uppvaktad. Med det menar vi förstås ett varmt hawaiianskt välkomnande, varefter du och alla andra Snowminders kommer att inkvarteras i Honolulu på ett hotell, som ligger 300 meter från den världsberömda Waikiki Beach, där Duke Kahanomoku gjorde surfing berömd. Läget är allt, och det säger sig självt att detta är så bra som det bara kan bli!

 

Under resan kan du njuta av Hawaii genom att koppla av på stranden, ta surflektioner, snorkla eller något helt annat. Om du vill ha mindre strand och mer action kan du också hyra en bil och utforska O’ahu, vandra till vackra vattenfall, snorkla med havssköldpaddor, hoppa från en klippa ner i en vacker lagun eller till och med dyka. O’ahu är en ö full av upplevelser och Snowminds har skapat ett fullspäckat program som gör resan till en oförglömlig avslutning på en magisk vinter.

 

Efter en vecka fylld av nya äventyr och upplevelser kommer du och alla andra snowminders att transporteras tillbaka till flygplatsen där flyget tar dig tillbaka till Kanada eller Japan, varifrån du kan flyga hem till vackra Sverige eller resa längre bort.

 

Resedetaljer Hawaii

 

Vi ordnar allt det praktiska så att du kan njuta av resan fullt ut. Datumen samordnas också med din skidskola, så att du har möjlighet att avsluta din säsong och delta i turen. Allt du behöver göra är att packa väskan, ha goda vibbar och fokusera till 100 % på att njuta av resan tillsammans med nya och gamla Snowminds-vänner.

 

Reseperiode:

 • 16.4 – 25.4.2024

 

Denne resan inkluderer følgende:

 • Flyg tur och retur till och från Vancouver eller Tokyo inkl. ett bagage
 • Transfer till/från flygplatsen i Honolulu till Waikiki Beach
 • 9 nätter på ett hotell i Waikiki Beach i 4-bäddsstudior med kokvrå och delad dubbelsäng eller bäddsoffa
 • Välkomstmiddag och avskedsfest
 • Aktivitetsprogram med bland annat teambuilding, beachvolleybollturnering, soluppgångslopp, vattenaktiviteter och mycket mer
 • 1-dags “Ö-tur” på Oahu med massor av upplevelser
 • 2 timmars surflektion
 • Möjlighet att prova aktiviteter som solnedgångsseglats, fallskärmshoppning, snorkling med sköldpaddor, dykning och mycket mer (mot avgift)
 • Snowminds Teamledare under hela resan
 • Resan täcks av Resegarantifonden
 • En helt fantastisk och unik säsongsavslutning på Hawaii!

I resan ingår inte:

 • Transfer från din destination till Vancouvers eller Tokyos flygplats
 • Eventuell förvaring av bagage i Vancouver eller Tokyo
 • Eventuell övernattning i Vancouver eller Tokyo före eller efter resan.
 • Mat, aktiviteter och annat som inte beskrivs ovan

 

Ofta ställda frågor

 

Vi har lagt ner mycket arbete på att organisera en fantastisk resa till Hawaii i slutet av säsongen och varje år försöker vi göra resan ännu bättre. Nedan har vi samlat några vanliga frågor. Om du har fler, ring en vän på Snowminds team 🙂

Kan jag avsluta mitt arbete på skidskolan före resam?

Det korta svaret är ja. Vi har valt dessa datum för att ge dig möjlighet att avsluta ditt arbete på skidskolan och kanske till och med resa runt lite med några vänner innan resan för säsongsavslutningen börjar på Hawaii. Några få skidskolor har längre säsonger, men i dessa få fall har vi informerat skidskolan om att resan äger rum på dessa datum. Med andra ord har vi planerat resan så att den sammanfaller med Snowminds instruktörsäsong. 

Hur fungerar betalningen?

Vid anmälan betalas en deposition på 2000 SEK. varefter resan betalas som en del av din totala resa med Snowminds. 

Kan jag ämdra min flygbjett?

Din flygbiljett till och från Kanada/Japan kan ändras mot en avgift. Själva flygbiljetten till Hawaii kan inte ändras eftersom det är en gruppbiljett. Om du önskar boka din egen flygbiljett till Hawaii kan du få en rabatt på priset för att boka själv. Var vänlig se till att meddela oss innan slutet av januari, om du önskar eller bokar din egen flygning eller direkt när du bokar Hawaii-resan.

Kommer jag att åka direkt hem till Sverige efter Hawaii?

Det är i princip upp till dig. Flygresan som ingår i resan är en tur och returbiljett från Vancouver/Tokyo till O’ahu, Hawaii. På så sätt ser vi till att du kommer tillbaka till det land du flög från, så att du till exempel kan hämta bagage, stanna några dagar innan du återvänder hem eller resa längre ut i världen. Om du vill återvända till Sverige efter Hawaii kan vi hjälpa dig att boka din biljett så att du flyger hem strax efter Hawaii. Observera att om din resa från Hawaii försenas, till exempel med en dag, täcker detta inte en ändring av din biljett hem till Sverige. Därför rekommenderar vi alltid att du tar några nätter i Vancouver/Tokyo efter din Hawaiiresa, så att du är förberedd på oförutsedda förändringar.

Pris

Course Icon Snowminds säsongsavslutning på Hawaii

Course Icon Från 28.995 SEK (Kanada) / från 27.995 SEK (Japan)

Course Icon Anmäl dig så snart som möjligt

Course Icon Kauai, Hawaii, USA

Course Icon Deposition: 2.000 SEK

Reservera

Frågor? Ring på 040 - 606 08 72

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig