Bli instruktör i Crans Montana

Jobba med Les Elfes

En säsong som skidinstruktör i Crans Montana

Med över 140 km markerade pister har Crans Montana fantastiska förhållanden med sina sydvända berg. Anläggningen passar alla nivåer av skidåkare och snowboardåkare. När du blir skidinstruktör i Crans Montana befinner du dig i hjärtat av de schweiziska Alperna och kan enkelt besöka andra närliggande orter som Nendaz, Verbier och La Tzoumaz för att hälsa på andra Snowminders.

Crans Montana ligger i den södra delen av Schweiz, även känt som landets fransktalande del. Anläggningen erbjuder olika aktiviteter att delta i under säsongen, såsom skidturer, snöskovandring, vandring och längdskidåkning. Byn har även ett urval av restauranger, kaféer och barer.

Om du vill åka på en säsong som skidinstruktör i Crans Montana kan du delta på vår 3-veckors skidinstruktörskurs med Les Elfes. Kursen går i Saas-Fee, varefter du arbetar i Crans Montana. Platserna är begränsade på denna kurs, så ansök idag för att säkra din drömdestination!

Livet som skidinstruktör i Crans Montana

Snowminds samarbetar med den lokala skidskolan Les Elfes. Med skidskolor i flera orter i Schweiz finns också möjlighet för dig att arbeta, om det behövs, i en annan ort under säsongen. Beroende på dina färdigheter kommer du att bli tilldelad mer privatundervisning eller huvudsakligen med äldre barn, vuxengrupper eller barnläger.

Från tidigare års erfarenhet har Snowminds-instruktörer med hög professionalism arbetat redan med en level 1-certifiering och vissa till och med utan certifiering i början av säsongen. Under den hektiska semestertiden kan det vara mycket arbete, så var beredd på en aktiv arbetsmiljö!

FAKTA

  • Skidområdet: 140 km
  • 19 liftar
  • Högsta bergstopp: Pointe de la Plaine Morte på 2927 m
  • Höjdmeter: 1417 m
  • Höjdintervall: 1500 – 2927 m
  • Varierad terräng: Nybörjare 39%, Medel 50%, Expert 11%
  • Längsta pist: 12 km

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig