Är du redo för ditt nästa stora äventyr?

Bygg vidare på dina erfarenheter som skidlärare med en upplevelse via Snowminds

Varje år väljer många av våra erfarna instruktörer att åka med oss på nya äventyr som skidlärare eller snowboardlärare till ett nytt land. Har du redan en instruktörsutbildning och erfarenhet så har du möjlighet för en ny unik vintersäsongs upplevelse.

Har du redan tagit ditt första steg som skidlärare och är redo för en ny skidutmaning i ett nytt land och kanske till och med på en ny kontinent? Om du kan säga ja till ovanstående så har vi med destinationer på 6 ollika kontinenterflera alternativ för att hjälpa dig med ditt nästa stora äventyr.

Tillsammans med andra Snowminders kan du åka i det finaste pudret i Japan, äta pankakor i Kanadas vildmark eller dricka en Flying Hirsch i en Österrikisk afterskibar. Är du ute efter nästa stora utmaning under den Svenska sommaren så erbjuder vi också en kombinerad safari och skidsäsong i Afrika, skidåkning med sällskap av kängurus i pisten i Australien eller en säsong i Nya Zeelands unika natur. Oavsätt vad du väljer så så tar vi hand om allt det praktiska före, under och efter din säsong och hälper dig varje steg på vägen.

Här nedan kan du läsa om olika upplevelser. Tänk på att de flesta utgifterna ingår i priset, t.ex. flyg och lokaltransport osv. Vi erbjuder dessutom optimal hjälp med Visaprocessen, jobb på en skidskola av toppkvalitet, arrangerat boende, liftkort och allt som krävs för en unik säsong.

Alla är välkomna och är du osäker på vad du ska välja så kan du ALLTID kontakta oss! Oavsett vilket alternativ du väljer så kan du alltid se fram emot detta hos Snowminds:

  • En fantastisk vintersäsong som skidlärare med JOBBGARANTI!
  • Arrangerat boende, liftkort och uniform under säsongen
  • Trygghet med skandinavisk resebyrå som är medlem av Resegarantifonden
  • En unik gruppkänsla med vänner för livet
  • En totalupplevelse där allt är arrangerat för dig
  • Ett passionerat team som stöttar dig HELA VÄGEN!

I helhet så tar vi hand om allt det praktiska som har att göra med din vintersäsong så att det ända du behöver göra är att packa väskan, skidor och ett bra humör så att din dröm om en säsong via Snowminds går i uppfyllelse.

Välj ditt resealternativ

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer