Bli skidinstruktör i Alpendorf

Österrike när det är som bäst

Bli skidinstruktör i Alpendorf

Bli skidinstruktör i Alpendorf, en charmig skidort mitt i Ski Amadé – Europas största skidort, med enkel tillgång till både Wagrain och Flachau, där du kan utforska 120 kilometer pister eller släppa loss i det livliga nattlivet! Alpendorf är känt för stora mängder snö och med 240 högteknologiska snökanoner som täcker 95 % av alla pister är du garanterad en fantastisk säsong. Navigera genom områdets utmanande terräng i en av de 47 toppmoderna liftarna som finns tillgängliga. Om du känner dig äventyrlig kan du utforska några av Ski Amadés 24 andra skidområden, som tillsammans erbjuder 760 kilometer pister.

Livet som skidinstruktör i Alpendorf

Med sitt idealiska läge och sin varierande terräng lockar Alpendorf många familjer från hela världen, och instruktörerna har sällan tråkigt här. En säsong i Alpendorf är en garanti för en upplevelse för livet med en mängd möjligheter och aktiviteter. Här kan du släppa loss i den berömda freestyleparken Betterpark Alpendorf eller lämna backarna för en stund och ta en promenad till biografen, spaet eller njuta av de många shoppingmöjligheterna. 640 meter över havet hittar du den livliga bergsbyn St Johann. I staden finns en mängd mysiga barer, bland annat den berömda Tenne, där skid- och snowboardlärare från Alpendorf, Wagrain och Flachau släcker sin törst flera gånger i veckan.

I själva skidområdet kan du välja mellan 26 fjällstugor och 12 restauranger med egna barer. Om du under säsongen saknar storstadens möjligheter ligger Salzburg bara 45 minuter bort och erbjuder ett stort utbud av restauranger, evenemang och shopping. I Alpendorf får du den autentiska afterski-stämningen och chansen att erövra hela fyra skidområden på bara en säsong!

Fakta

  • Skidåkning från 1885m till 590m
  • Åtgång till 138km pist
  • Längsta backe: 8km
  • Mycket varierad terräng
  • 47 liftar
  • 3 områden och del av Ski Amadé
  • I genomsitt 2 meters snö per år + stort snöläggningssystem

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig