Bli skidinstruktör i Kleinarl

"Freestyle for life"

Bli skidinstruktör i Kleinarl

Kleinarl lever och andas “freestyle for life”. Detta är ett mecka för parkåkare, den 1,5km långa Absolut Park är en av Europas bästa. Men detta är bara början. Kleinarl erbjuder också en lekplats full av möjligheter: speedskibacke, stora carvingbackar, en jibbpark, en 100m lång halfpipe, och en XXL superpipe (160 m lång och 6,5 m hög!). Här finns 26,5km högkvalitativ pist och 9 liftar som tar dig till den 1980m höga toppen. Denna destination är en del av Ski Amadé området vars liftkort ger dig access till Altenmarkt,  Zauchensee, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Wagrain och St. Johann.

Skidskolorna i Kleinarl

I Kleinarl har du möjlighet att arbeta i en av de två skidskolor som vänder sig till österrikare, du kommer att få uppleva många evenemang under vintern och du kommer att ha stora möjligheter att förbättra din tyska. Som instruktör utbildad av Snowminds får du alla de rätta verktygen så att du är redo att undervisa i backen från dag ett. Precis som alla bra jobb har skid- eller snowboardlärare sina utmaningar, men om du gör din del av jobbet och visar dig med en effektiv arbetsmoral kommer du snabbt att bli uppskattad, belönad och respekterad av dina lokala kollegor.

Livet som skidinstruktör

Kleinarl är en gammal by med 750 invånare som utstrålar lugn och ro året runt. Kleinarl har några barer där afterski erbjuds dagligen, och om du är intresserad av ett mer festligt nattliv kan du bege dig till grannstaden Wagrain, som är känd för sina många nattklubbar och för att festa till sent på natten. Kleinarl är en del av Salzburger Sportswelt-regionen (Ski Amadé), vars liftkort ger tillgång till Altenmarkt, Zauchensees freerideparadis, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Wagrain och St Johann. Om det inte räcker för dig kan du köpa ett Salzburg Super Ski Card, som ger tillgång till hela Ski Amadé, som består av totalt 25 områden med 760 kilometer pister som är sammanlänkade med 270 liftar.

Fakta

  • Skidåkning från 1980 till 1000 meter
  • 26.5km pist
  • 9 liftar
  • Närhet till många andra skidområden
  • Freestyle område!
  • Har en av världens bästa parker – Freeride Mecca Absolute Park
  • En del av Ski Amadé
  • Charmig by

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig