Bli instruktör i Sölden

"The big 3"

Destinationen

Som skid- eller snowboardlärare i Sölden kommer du att ha en säsong i en av Österrikes högsta och bästa skidorter. Gaislachkogl, Tiefenbachkogl och Schwarze Schneid bildar tillsammans de tre höga topparna i Sölden, alla över 3 000 meter. Detta garanterar praktiskt taget att det alltid finns bra snö att hitta någonstans – ofta ganska många ställen faktiskt. Lägg därtill områdets 31 supermoderna liftar och 145 km preparerade pister och du har förutsättningarna för ett nästan perfekt skidresmål. Dessutom är Sölden värd för världsmästerskapen i skidåkning, där du garanterat kommer att ha roligt!

taget att det alltid finns bra snö att hitta någonstans – ofta ganska många ställen faktiskt. Lägg därtill områdets 31 supermoderna liftar och 145 km preparerade pister och du har förutsättningarna för ett nästan perfekt skidresmål. Dessutom är Sölden värd för världsmästerskapen i skidåkning, där du garanterat kommer att ha roligt!

Livet som instruktör

Vare sig det handlar om den veckovisa skidshowen som arrangeras av den traditionella skidklubben, en avkopplande tur till den lokala poolen och spat i slutet av arbetsdagen eller en av de bästa vyerna över Alperna från en skärmflygning finns det något för alla smaker och alla humör. Dessutom är det ingen hemlighet att både after ski och nattlivet i staden är i toppklass! Det är inget skämt att Sölden är känt som Alpernas Ibiza! Och en restaurang som förmodligen är värd ett besök under säsongen är den numera berömda Ice Q, som du säkert känner igen om du har sett den senaste filmen om en viss brittisk agent 007. Sölden är garanterat en säsong full av variation och minnesvärda upplevelser för livet!

Fakta

  • Skidåkning från 3340 m.ö.h till 1350 m.ö.h
  • 145km pist
  • 31 liftar
  • Värd för världscuptävlingar
  • Livlig afterski
  • James Bond inspelat här!

 

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU