Bli skidinstruktör i Westendorf

Åk skidor dag och natt

Bli skidinstruktör i Westendorf

Är du redo att bli skidinstruktör i Westendorf? Till Westendorf kommer snön, vare sig naturen vill det eller inte. Med 1500 snökanoner redo är området redo för vilket väder som helst. SkiWelt har investerat 23 miljoner euro under 2014-2015 för att renovera alla sina faciliteter, till exempel de 90 liftarna. Beläget i SkiWelt Wilder Kaiser Brixental, Österrikes största sammanhängande skidregion så erbjuder Westendorf, utöver sin egna 55km pist, att kunna utforska totalt 280km pist i 9 skidområden. Westendorf är känt för sina långa och breda pister och utmanande skogsåk samt kvälsskidåkning. Här finns också Fun Parks med halfpipes, en race pist och 40km spår för längdskidåkning.

Livet som instruktör i Westerndorf

Skidskolan lägger stor vikt vid kvaliteten på undervisningen, och du kan se det med egna ögon. Som nyutexaminerad skid- eller snowboardlärare genom Snowminds kan du förmodligen förvänta dig att undervisa främst nybörjare till att börja med. Allteftersom säsongen fortskrider får du mer erfarenhet och kommer därför att tilldelas mer skickliga och kompetenta gäster.

 

Den fridfulla byn Westendorf ligger på 650 meters höjd på en solig platå mitt i Brixental-dalen, som är omgiven av vackra berg. Med över 70 barer, nattklubbar och bergshytter erbjuder SkiWelt Wilder Kaiser en stämningsfull afterski-miljö i världsklass. Släpp loss allt från snöbarer och skidstugor till solterrasser och exklusiva restauranger, allt bara ett stenkast bort. I Westendorf finns det över 25 pubar. År 2015 utsåg SkiWelt Wilder Kaiser till det bästa skidområdet av 600 skidområden av mediet Ski Portal. Westendorf och SkiWelt är ett verkligt paradis för alla instruktörer!

Fakta

  • Skidåkning från 1829m till 621m
  • 280km pist i SkiWelt
  • Högsta bergstopp 2400m
  • 13km kvällsskidåkning
  • Österrikisk charm
  • 3 Fun Parks
  • 11km rodelbana

 

 

Delta på 1, 2 eller 3 veckors skidcamp i mars⛷️

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU