Bli skidinstruktör i Zell am Ziller

Sjunde himlen

Bli skidinstruktör i Zell am Ziller

Nu har du möjligheten att bli skidinstruktör i Zell am Ziller, som är känd som en av Österrikes största och mest moderna skidorter. Njut av friheten när du kryssar genom Zell am Ziller Arena eller släpper loss i Österrikes bästa nattliv. Ditt liftkort ger dig tillgång till alla områden i dalen och inkluderar Zell, Gerlos och Königsleiten.

De 51 moderna liftarna i Zell am Ziller tar dig snabbt till den hisnande toppen på 2 500 meter. Utforska den över 139 kilometer långa pisten eller en av de två funparkerna med en 80 respektive 100 meter lång halfpipe. Det finns också stora möjligheter till freeride på de många skidvägarna, som omfattar både skog och klippor. Denna stora variation av terräng i kombination med sublim snögaranti ger området rykte om att vara den sjunde himlen för skidentusiaster.

Skidskolan i Zell am Ziller

Skidskolans chefer är, precis som överallt annars, hårda de första veckorna eller två för att etablera respekt för de nykomna. Men låt dig inte luras, för bakom detta döljer sig några otroligt trevliga människor som framträder så snart säsongen verkligen kommit igång. Om du ska jobba säsong i Zell am Ziller kan du se fram emot en fantastisk säsong med en kanonbra sammanhållning och en chef som för det mesta bjuder på en traditionell österrikisk snaps när någon har födelsedag.

Livet som instruktör i Zell am Ziller

På 580 m.ö.h finner du den vackra staden som utgör den geografiska och historiska mittpunkten i Zillertaldalen. Zell am Ziller är omgivet av mysiga små bergsbyar och ligger nära Hintertuxglaciären i Mayrhofen. Som instruktör i Zell am Ziller finns det en rad aktiviteter tillgängliga för dig: 7 kilometer pulkabacke, en alpin berochdalbana, zipline, längskidåkning, paragliding och så vidare. När du är ledig kan du besöka en av alla barer och gå på vild afterski.

Fakta

  • Skidåkning mellan 2500 och 580 m.ö.h
  • Varierad terräng
  • 47km pist i Zell am Ziller
  • 143km pist i hela området
  • 177 hektar tillgänglig terräng
  • Längsta backe: 10km
  • 51 liftar
  • Glaciäråkning på Hintertux

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig