Bli skidlärare i Maria Alm

Hochkönigs Winterreich - med ett namn som detta är det upplagt för en oförglömlig vintersäsong

Destinationen

 

Maria Alm är det bästa av två världar: en liten mysig by i ett stort, utmanande skidområde. Med 66km röda och svarta pister så erbjuder Maria Alm en stor utmaning även för de duktigaste åkarna. Den lilla byn är praktexemplet på en Österrikisk skidby. Med precis över 2000 invånare blir du snabbt vän med de som jobbar på barer, restauranger och matbutiker.

 

Skidskolan

Skischule Maria Alm är en ambitiös skidskola med lite över 100 anställda över högsäsongen. Trots att det inte är den mest välkända skiddestinationen så är kvaliteten på skidträningen du som skidlärare får här svår att slå. Cheferna är utbildade på högsta nivå och du får delta i träningar regelbundet för att utveckla din åkning två dagar i veckan. Detta är en medelstor skidskola där du lär känna alla, utmanas dagligen och primärt undervisa österrikiska familjer.

 

Livet som instruktör

 

I slutet av dagen kan de som vill bege sig till Mühlbach för en festlig kväll på någon av stadens många skidstugor och nattklubbar, där stämningen är inställd på äkta tyrolsk musik! Det är ett klassiskt sätt att avsluta dagen i Alperna. Om det inte lockar kan du också åka rodel tillsammans med andra Snowminders och kollegor.

 

 

Fakta

 

  • Skidåkning på 1900 till 800 meters höjd
  • 33 moderna liftar
  • En mysig och äkta österrikisk by
  • 120km pister
  • Medelstor skidskola

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig