Bli instruktör i Wagrain

3 skidområden och 120 kilometer pist

Destinationen

Bli skid- eller snowboardinstruktör i Wagrain, Skandinaviernas favoritskidort, som ligger i hjärtat av Salzburg Sportswelt-regionen med enkel tillgång till hela Ski Amadé. Wagrain består av två berg, Grießenkareck och Grafenberg, som båda har toppar på över 2 000 meter och som är förbundna med skidbackar till Flachau och andra platser. Som skidlärare i Wagrain kan du utforska tre skidområden med ett liftkort utan att behöva ta av dig skidorna. Som skidlärare i Wagrain är du garanterad snö under hela säsongen. Wagrain är faktiskt utrustat med 240 toppmoderna snökanoner som täcker 95 % av backarna. Navigera genom den utmanande och varierande terrängen där 44 liftar står till ditt förfogande. Om du är äventyrlig har du som skidlärare i Wagrain möjlighet att utforska det enorma Ski Amadé, som erbjuder 760 kilometer pister, fördelade på 25 skidområden.

Livet som instruktör

I Wagrain får nybörjare och barn undervisning i Winter Wonder World, där du har gott om möjligheter att förbättra dina färdigheter och utvecklas som skid- och snowboardlärare. På samma sätt hittar du många skidrelaterade aktiviteter, som rodelbanor, längdskidåkning och paragliding, men det finns också många alternativ utanför pisten, inklusive en vattenpark, bastu och massage.

 

Wagrain har ett vackert läge på 850 meters höjd över havet och har goda kommunikationer till Salzburg och vidare ut i världen. Wagrain är värd för Snow Volleyball World Tour varje år, och staden utstrålar liv och glada dagar. Som skidlärare i Wagrain får du ta del av några av Österrikes bästa och vildaste afterski. Staden har 26 fjällstugor och 12 restauranger, och varje dag under hela säsongen har du möjlighet att hitta en fest med dina kollegor. Det finns aldrig en tråkig stund här, och kort sagt, som skid- eller snowboardlärare i Wagrain är du garanterad många unika upplevelser för livet!

Fakta

  • Skidåkning från 2020 m.ö.h till 850 m.ö.h
  • 120km pist att utforska
  • 44 liftar
  • 2 snowparks
  • Längsta backe: 10km
  • Mycket varierad terräng
  • Familjevänligt resort

Delta på 1, 2 eller 3 veckors skidcamp i mars⛷️

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU