Bli skidlärare i Grossarl

Krispigt

Destinationen

Som skid- eller snowboardlärare i Grossarl har du nära till Gasteinertal och med breda backar, moderna liftanläggningar och nästan inga köer till liftarna är det ett attraktivt område. De mer kända områdena som Bad Gastein har successivt satt sitt märke på kartan, men en mindre pärla som Grossarl garanterar att du åker skidor mer än att stå i kö till liftarna. Österrikes största skidområde heter Ski Amadé och är sammanlänkat med 270 liftar och består av inte mindre än 760 kilometer pister. Det finns alltså gott om möjligheter att utforska olika skidorter, och inte minst att träffa andra instruktörer från Snowminds team för en öl eller två. Grossarl ligger 73 kilometer bort och gondolen från den mysiga staden går upp till 2077 meter, varifrån du kan utnyttja ditt stora liftkort.

SKIDSKOLAN

I Großarl kommer du att arbeta på Skischule Panorama, där fokus ligger på undervisning av nybörjare och vuxna. Tillsammans med Snowminds team kommer du att arbeta i en skidskola där kvaliteten på undervisningen är av högsta klass. Gemenskapskänslan bland alla anställda bygger på samarbete, skidträning och ett bra socialt nätverk. På fritiden har du möjlighet att träffa andra instruktörer som arbetar i Gasteiner-dalen och på så sätt alltid bli underhållen. Allt detta kommer att bidra till att skapa en solid plattform för en fantastisk säsong!

Livet som instruktör

Efter en hel dags arbete finns det inget bättre än att avsluta dagen i en av de mysigaste skidstugorna i Großarltal.

Om du en dag vill lämna skidorna i skidkällaren finns det många andra saker att göra i de vackra omgivningarna. Till exempel den roliga kanonrodelbanan för dem som vill åka berg- och dalbana med fart eller längdskidåkning för dem som vill odla sina nordiska anor.

Samtidigt ligger orten nära några destinationer där vi också har instruktörer från Snowminds. Bad Gastein och Bad Hofgastein och Wagrain ligger bara 30 minuters bussresa bort. Hur som helst kommer du under en säsong i Großarl att få en upplevelse, fantastisk skidåkning och ett starkt socialt nätverk i skidskolan, där skoj och gott lagarbete är en prioritet!

Fakta

  • Skidåkning från 2100m till 920m
  • 23 liftar
  • En de av området Ski Amadé med 760km pist
  • 73km pist
  • Säsongen sträcker sig från December till April
  • Endast 1 timmes färd till Salzburg

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig