BLI SKIDINSTRUKTÖR I BROMONT

Det mest upplysta skidområdet i Nordamerika

BLI SKIDINSTRUKTÖR I BROMONT

Nu har du chansen att bli skidinstruktör i Bromont. Bromont Mountain Resort ligger i Quebec, cirka en timmes bilresa från en av Kanadas största och mest älskade städer, Montreal! Anläggningen är en av de mest besökta och mest trafikerade anläggningarna i området och består främst av svarta diamant- och dubbeldiamantbackar samt blå backar – den idealiska kombinationen för att blanda arbete och nöje som instruktör!

SKIDSKOLAN I BROMONT

På grund av närheten till Montreal har Bromont en stor skidskola med cirka 200 skidlärare och är vanligtvis mycket upptagen av besökare. Skidlärarutbildningen är på engelska samtidigt som du får möjlighet att utveckla lite franska på vägen. Orten ligger i en fransktalande region, vilket innebär att de flesta lokalbefolkningen talar franska som modersmål. Om du vill lära dig/förbättra din franska före säsongen har vi en skräddarsydd franskkurs som hjälper dig att integreras perfekt i denna fantastiska region.

Under din säsong kommer du att vara en del av skidskolans team och kunna ta del av aktiviteter som t.ex snow park träning, längskidor, telemarksträning eller se närmare hur de jobbar inom liftverksamheten och skidpatrullen. Och givetvis se NHL-hockeymatcher i Montreal!

LIVET SOM INSTRUKTÖR

Som instruktör i Bromont blir du en del av den stora instruktörsfamiljen på omkring 200 instruktörer, som alla jobbar för samma mål – att dela glädjen för skid- och snowboardåkning med gästerna. Att arbeta i Bromont ger dig möjlighet att leva ut dina drömmar och njuta av en fantastisk arbetsmiljö på daglig basis.

FAKTA

  • 141 pister 
  • 9 liftar
  • Flera möjligheter för skidåkning bland träden
  • Nightskiing
  • 7 st snow parks 
  • Årligt snöfall i Bromont är 482 centimeter
  • Skidåkning från 180m till 565m

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig