Bli skidinstruktör i Tomamu

JaPOW!

Bli skidinstruktör i Tomamu

 

Tomamu har det perfekta läget för dig som vill bli skidinstruktör och för den som inte kan få för mycket snö. Hokkaidoön är känd för sitt massiva snöfall och Tomamu får i genomsnitt 14m (!) snö årligen. Det ger dig många möjligheter att smaka på det japanska pulvret under din säsong. Förutom fenomenal skidåkning erbjuder orten en mängd kulturella och kulinariska upplevelser. Som något unikt för detta område bygger de en “Ice Village” varje vinter – en liten by full av aktiviteter och ett måste-se!

 

Jobbet som skidinstruktör

Skidområdet Tomamu har backar för alla nivåer. Här är 48% av området för nybörjare, 38% för erfarna och 14% för experter och naturligtvis fantastiska trädåkning och off-pist möjligheter. Det ger dig inte bara bra förutsättningar att undervisa utan även när du håller dig ledig och vill utforska området. Du kan se fram emot att bli en del av en internationell skidskolegemenskap. I skidskolan finns stor chans att undervisa både barn och vuxna, och möjlighet att undervisa på olika nivåer. Skidskolan på Club Med Tomamu är upptagen, därför är det inget problem att få tillräckligt med timmar, du kan se fram emot att jobba 6 dagar i veckan = bra lön.

Livet som skidinstruktör i Tomamu

Att arbeta på Club Med Tomamu är en unik upplevelse i och med att du kommer att vara en del av GO-teamet, vilket innebär mycket interaktion med gästen och kan ta kundrelationen till en ny nivå. Du kommer med största sannolikhet att vara en del av en av kvällsshowerna. Så om du har en dold talang för att uppträda på en scen är Tomamu det perfekta resmålet för dig.

Förutom de sociala upplevelserna är maten på Tomamu bland den bästa av alla skidorter, med en restaurang med 4-5-stjärniga standarder är du säker på en njutning, som en bonus ingår alla måltider i din vistelse. På dina lediga nätter kan du uppleva den närliggande resorten Hosino där de erbjuder ett brett utbud av olika matupplevelser samt den lokala ramen-restaurangen i staden Tomamu. Om du behöver en paus från snön eller staden, ta en promenad på Mina Mina Beach, Japans största inomhusstrand.

 

Fakta

 

  • Högsta punkt 1239 m
  • Ice Village
  • 6 liftar
  • Mina Mina Beach – Den största inomhusstranden med en 30*80 m “Wavepool”
  • 14 meter snöfall i snitt per säsong
  • Fantastiska matupplevelser
  • Nattskidåkning
  • Club Med erfarenhet

 

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig