Bli instruktör i Verbier

"Bästa skidresort i världen 2021!"

En vinter som instruktör i Verbier

Med över 400 km är 4 Vallées det största skidområdet i Schweiz med varierad terräng över alla orter. Den förbinder destinationerna Verbier, Nendaz, Thyon, Veysonnaz, Bruson och La Tzoumaz. Dessa sex orter passar perfekt ihop och kan besökas med samma liftkort, vilket gör att alla destinationer är lättillgängliga via liftsystem. Det gör 4 Vallées till en mycket attraktiv plats för dig som vill bli instruktör i Verbier!

 

Verbier är hjärtat av skidområdet och även en av de mest kända schweiziska resorten. Det är Schweiz livligaste semestermål med ett rykte för sin exceptionella afterski och nattliv. Verbier är även känt för sitt fantastiska utbud av pister och offpiståkning. Dessutom är Verbier känt för sitt pittoreska bergslandskap med utsikt över Mont Blanc!

 

Nu har du möjligheten att jobba en hel säsong och bli instruktör i Verbier med Snowminds level 1+2 skidinstruktörskurs, eller level 1+2 snowboardinstruktörskurs.

Skidskolan i Verbier

Snowminds samarbetar med olika lokala skidskolor, och beroende på dina kunskaper och språk kommer vi att välja en lämplig skidskola för dig. Det kan också vara möjligt för dig att arbeta för flera olika skidskolor, beroende på deras verksamhetsnivå. Beroende på din kompetens kommer du att tilldelas en skidskola med antingen mer privat undervisning eller en skola med huvudsakligen större grupper av barn, vuxna eller camps som instruktör i Verbier.

Av tidigare års erfarenhet har Snowminds instruktörer arbetat med hög professionalism redan med en level 1-certifiering och en del även utan sin certifiering vid starten. Under den hektiska högsäsongen kan det bli mycket att göra, så var beredd på en aktiv arbetsmiljö som instruktör i Verbier.

Livet som instruktör

Alla våra tidigare Snowminds har sagt att de ska åka nerför Piste de L’Ours. En pist som har varit värd för ett antal världscupmästerskap i utförsåkning! Om du vill hitta den perfekta platsen för ett foto, bege dig upp till Mont-Fort-glaciären. Här kan du helt enkelt njuta av den vackra utsikten eller, tillsammans med en bergsguide, utforska en av Mont-Forts backside backar på skidor.

Tack vare närheten och den goda förbindelsen mellan de närliggande destinationerna, La Tzoumaz och Nendaz, ger en vinter som instruktör i Verbier dig bra tillfällen att besöka andra Snowminders och tillbringa en dag med skidåkning tillsammans.

Under kursen bor du med en grupp från Snowminds i ett gemensamt hus. Instruktörerna träffas vanligtvis på några lokala barer och restauranger på destinationen. På lediga dagar är det ofta flera Snowminders som utforskar området tillsammans.

FAKTA

  • Skidområdet: 410 km
  • Nästan 100 liftar
  • Högsta bergstopp: 3328m
  • Höjdmeter: 1928 m
  • Höjdintervall: 1400 – 3328 m
  • Varierad terräng: Nybörjare 34%, Medel 47%, Expert 19%
  • Längsta pist: 10 km

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig