10 veckors online mandarinkurs

Gör dig redo för din vintersäsong i Japan!

Online mandarinkurs med Snowminds

Var med på en online mandarinkurs med Snowminds! Ska du göra en säsong med möjlighet att lära kinesiska turister? Oroa dig inte, vi har en skräddarsydd mandarinkurs som ger dig de nödvändiga verktygen och ordförrådet för att undervisa som skid- eller snowboardinstruktör – oavsett din nivå! Kurserna sträcker sig över 10 veckor, där du kommer att arbeta varje vecka med olika ämnen uppdelade på 9 moduler.

En säsong som skid- och snowboardinstruktörer erbjuder många spännande upplevelser, och att undervisa olika människor är en del av det. Vårt team har tillsammans gjort mer än 25 säsonger över hela världen och vi vet bättre än någon annan hur det är att börja arbeta utländska kunder för första gången. Även om det kan verka förvirrande i början, vet vi att du kan lära dig mandarin med lite övning! Därför har vi i samarbete med tidigare Snowminds-instruktörer utvecklat en speciell mandarinkurs med fokus på mandarinen som du faktiskt behöver när du arbetar som skid- eller snowboardinstruktör. Medan mandarin främst används i Kina, väljer många kinesiska turister åka skidor eller snowboard i Japan och ibland andra orter. Vi tror att alla skulle kunna dra nytta av att förbättra sina mandarinkunskaper, inte bara för att locka ett bredare utbud av kunder utan också för att lägga till på det på ditt CV!

Vi erbjuder även andra språkkurser så att våra instruktörer är förberedda för vintersäsongen och undervisar gäster över hela världen. Läs mer om vilka kurser vi erbjuder: Språkkurser online för skid- och snowboardlärare.

NÄR SOM HELST och VAR SOM HELST

Den stora fördelen med kursen är att den är online och därmed flexibel – var som helst, när som helst. För alla Snowminds-instruktörer startar kursen under hösten, så du har gott om tid att öva mandarinfraser. På så sätt är du förberedd på bästa möjliga sätt för din utbildning och din efterföljande säsong.

  • Startdatum på kurs: flexibel
  • Längd: 10 veckor (möjlighet att slutföra kursen antingen snabbare eller långsammare)
  • Enkel åtkomst: Logga in (WEBBPLATS ELLER APP) på din dator, surfplatta eller telefon
  • Upprepa kursen så många gånger du vill!

Kursen är indelad i veckomoduler så att du kan lära dig fraser och ordförråd över tid och få ut mesta möjliga av kursen. Det är dock inga problem att slutföra kursen på kortare tid om du vill!

DETALJERAD KURSINFO

9 ONLINEMODULER

Mandarinkursen består av 9 onlinemoduler. Du börjar den första veckan med att lära dig det grundläggande uttalet som du behöver som skid- och/eller snowboardinstruktör. Nästa vecka börjar du med en ny modul som fokuserar på ett relevant ämne för dig som skidlärare eller snowboardinstruktör. Till exempel kommer du igång med moduler som undervisar både barn och vuxna, samtidigt som du introduceras till teknikerna för Mandarin skid- / snowboardtermer.

LÄR DIG MED VIDEO - OCH LJUDFILER

Varje modul består av ett brett utbud av uppgifter som genom videor, ljudfiler och bilder hjälper dig att få den bästa inlärningsupplevelsen. På så sätt kan du aktivt arbeta med fraser genom att lyssna på dem upprepade gånger och få dem visualiserade genom videor och / eller bilder. Kursen fokuserar inte på att ditt mandarinspråk är grammatiskt korrekt, utan mar på att vänja sig vid språket och tala, tala, tala. Därför kan det vara en bra idé att försöka upprepa vad som sades med varje ljudfil. När allt kommer runt, övning ger färdighet 😉

VAR SOM HELST, NÄR SOM HELST

Kursen är utformad för att du ska kunna öva var som helst, när som helst. Allt som krävs är en internetanslutning och dator, surfplatta eller smartphone. På så sätt kan alla delta oavsett studier eller arbete. Du kan också använda TalentLMS-applikationen för att använda på din Android- eller Apple-telefon.

LÅST FACEBOOK-GRUPP

Alla Snowminders som anmäler sig till vår mandarinkurs kommer att bjudas in till en stängd Facebook-grupp under sommaren. Varje år har gruppen varit otroligt uppskattad av alla våra instruktörer, och gruppens främsta syfte är att motivera varandra att ge mandarinspråket ett extra fokus och hjälpa varandra med några av de svårare uppgifterna. Dessutom består gruppen av många likasinnade, där ( om du vill ) kan du hitta en mandarinkompis som du sedan kan öva mandarinfraserna med.

SKID & SNOWBOARD DICTIONARY

Förutom själva kursen får du även en skid- och snowboardspecifik digital ordbok som du kan använda under träningen och under säsongen som referensbok. Ordlistan kan också laddas ner till din telefon, så att du enkelt kan ta den med dig.

Pris

Course Icon Språkkurs på mandarin online

Course Icon Totalt pris: 2000 SEK för Snowminds instruktörer (Normalt pris: 2395 SEK)

Course Icon Kontakta oss för att anmäla dig!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig