Bli skidinstruktör i Revelstoke

Spännande skidområde för alla

Bli skidinstruktör i Revelstoke

 

Åkare från hela världen lockade av puder, varierad alpin terräng och charmig atmosfär har i årtionden vallfärdat till Revelstoke. Sedan 2007 erbjuder Revelstoke den största fallhöjden i Nordamerika, 1,713 meter. Området erbjuder 3,121 acres med skidåkning, 4 högalpina bowls och 69 välpreparerade backar. Med hjälp av Catski, guidade turer och helikopter öppnar ett ännu större område upp sig för åkning. Det finns med andra ord alltid något nytt att utforska och nu har du chansen att bli skidinstruktör i Revelstoke!

Namnet säger verkligen allt: Revel (ett verb: betyder, att ha stort nöje) + Stoke (ett verb: betyder, att känna verklig spänning) = Revelstoke. Med ett sådant namn, hur kan det gå fel? 😉

 

I decennier har powder hounds från hela världen flockats till Revelstoke, BC, lockade av den perfekta snön, varierande alpina terrängen och det pittoreska bergssamhället. Sedan öppningen 2007 har Revelstoke erbjudit den högsta vertikala fallhöjden i Nordamerika på 1 713 meter (5 620 ft). Resortet är hem för 3 121 hektar terräng med liftåtkomst med fantastisk skidåkning, 4 högalpina bowls, legendariska glades och snabba och roliga groomers. Berget, som är mest känt för sin expertterräng, erbjuder också massor av progressiva zoner som är idealiska för den som lär sig att åka skidor. Med så mycket terräng finns det alltid något nytt att utforska!

Dessutom bör skidåkare och snowboardåkare som besöker Revelstoke överväga att boka en upplevelse en gång i livet med Selkirk Tangiers Heli Ski. Tillsammans med STHS har Snowminds en Heli-skiing camp som vi erbjuder alla som åker på säsong till Kanada med oss!

Skidskolan i Revelstoke

 

Som instruktör i Revelstoke så kommer du att undervisa ett stort antal besökare från hela världen. Lokaliserad långt in i Revelstoke National Park och den kanadensiska vildmarken så ligger mycket fokus på bergen och alla de äventyr de erbjuder. Skidskolan är mysig och har ett lokalt fokus vilket gör att du har chansen att bli en del av ett tajt nätverk instruktörer. Du kommer också vara omgiven av ett erfaret gäng instruktörer i en utmanande terräng – en kombination som utan tvekan kommer göra att du utvecklas enormt under din säsong.

Livet som skidinstruktör

 

Då Revelstoke är lokaliserat i en nationalpark så har du chansen att uppleva autentiskt bergsliv och kultur i British Columbia. Som instruktör i Revelstoke så har du tillgång till ett förvånansvärt stort antal bra restauranger, mysa caféer och barer. På din fritid så har du många häftiga möjligheter, vad sägs till exempel om skoteråkning eller längdskidor? Med 15+ meter snöfall per år, stor tillgång till längdspår, enkel tillgång till världens bästa backcountryåkning och nästan fler helikoptrar och catskis än människor kommer du i alla fall aldrig ha tråkigt!

Fakta om Revelstoke

  • 69 backar och oändligt mycket offpistterräng
  • 5 stora liftar (20 totalt)
  • 4 högalpina bowls (South Bowl, North Bowl, Powder Assault and Greely Bowl)
  • 1 terrängpark
  • 1713 fallhöjdsmeter (flest i Nordamerika)
  • Dalstation: 512möh
  • Topp: 1225möh
  • Längsta backe: 15,2km
  • Genomsnittligt snöfall: 9 – 14 meter
  • Autentisk kanadensisk by

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig