Ditt livs sabbatsår på snowboard

Bli internationellt certifierad skid- och snowboardlärare med Snowminds

Hos Snowminds har vi skräddarsytt de perfekta kurserna. Med oss kan du se fram emot drömmen av ett sabbatsår som snowboardlärare tillsammans med andra toppmotiverade unga svenska skid- och snowboardentusiaster. Välj en kurs och skicka in din ansökan så är du redan på god väg till ditt livs upplevelse med ett sabbatsår som snowboardlärare!

Drömmer du om ett arbete där du får betalt för att åka skidor och snowboard? Eller att ta dagens första svängar under solens  strålar över de glittrande kritvita bergen genom nyfallen pudersnö? Kanske drömmer du om att möta nya vänner för livet från Sverige och andra delar av världen samt att få unika jobberfarenheter genom snowboardundervisning med gäster från hela världen.

Om du kan säga ja till det ovanstående så är en säsong som snowboardlärare något för dig! Du kan se fram emot omkring 5 månaders skid- eller snowboardåkning med Snowminds då våra kurser startar i November och vintersäsongen sträcker sig till April. Ditt sabbatsår som snowboardlärare blir på så sätt upp till 5-6 månader långt, med bergen som din närmaste granne. Du kommer att vara ute i backen VARJE dag, få unik språkträning, få erfarenheter av internationell undervisning och en gemenskap som leder till vänskap för livet.

För att ge dig det ultimativa sabbatsåret på din snowboard och de bästa förutsättningarna för att utveckla din teknik, så att du kan klara skid- och snowboardlärarutbildningen i Österrike har vi skräddarsytt olika paket som var för sig kommer ge dig en upplevelse för livet. Våra paket ger dig full flexibilitet i ditt val och är anpassade för att utveckla och förbereda dig optimalt för att klara den Österrikiska snowboardutbildningen.

 

DITT SABBATSÅR SOM SKID- OCH SNOWBOARDLÄRARE ÄR VÅR TOPPRIORITET

Hos Snowminds har vi skräddarsydda snowboardinstruktörskurser från 2 veckor som leder till en hel vintersäsong. Oavsett nivå kan du därför få drömmen uppfylld om ett sabbatsår som skid- och snowboardlärare. Vi rekommenderar dig att ta en längre kurs för att få ut det mesta av ditt sabbatsår och bli så bra som möjligt på snowboard och skidor. Det kan vara svårt att tro men våra kurser tar din teknik till höjder du inte trodde var möjliga!

Är du osäker på vilken kurs du ska välja så är du ALLTID välkommen att kontakta oss! Oavsett vilken kurs du väljer kan du alltid se fram emot följande hos Snowminds:

  • En vintersäsong som snowboardlärare/skidlärare med JOBBGARANTI!
  • Arrangerat boende, liftkort och uniform under säsongen
  • En unik gemenskap med vänner för livet
  • Trygghet med ett svenskt team som är medlem av Rejsegarantifonden (Dansk motsvarighet till Kammarkollegiet)
  • En totalupplevelse där allt är arrangerat för dig
  • Ett passionerat team som stöttar dig HELA VÄGEN IGENOM!

 

I helhet står vi för ALLT det praktiska i förbindelse med din vintersäsong. Det enda du själv ska stå för är att packa en resväska, dina skidor/din snowboard och ett riktigt bra humör. På så sätt kan du få drömmen om en vintersäsong som skid- och/eller snowboardlärare genom Snowminds uppfylld!

Populära snowboardprodukter

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer